Veeam Software

> Blog

Top 10 Cybersecurity Trends in 2024

Top 10 Cybersecurity Trends in 2024

22 april 2024

Nu cyberbeveiligingsbedreigingen en ransomware-aanvallen blijven toenemen en evolueren, wordt het steeds belangrijker om waakzaam te blijven en de meest actuele cyberbeveiligingstrends over te nemen. Enkele van de belangrijkste trends op het gebied van cyberbeveiliging voor 2024 zijn onder meer authenticatiesystemen, waaronder zero trust, wachtwoordsleutels en wachtwoordloze technologieën, evenals op AI gebaseerde detectietools om de tactieken van slechte actoren te helpen omzeilen.

Microsoft 365 Security and Compliance Guide

Microsoft 365 Beveiligings- en Compliancegids

21 maart 204

Microsoft 365 (M365) is een populair kantoorpakket met applicaties als Word en Excel. Microsoft beheert de beveiliging en compliance, maar gebruikers zijn verantwoordelijk voor hun gegevens en apparaten. Microsoft biedt tools voor beveiliging en naleving, maar het is aan gebruikers om hun gegevens te beschermen en back-ups te maken. Hoewel Microsoft een hoge beschikbaarheid garandeert, hebben gebruikers extra bescherming nodig tegen bedreigingen zoals ransomware.

Het begrijpen van Microsoft 365 Security & Compliance

Het begrijpen van Microsoft 365 Security & Compliance

8 maart 2024

Microsoft 365 is een suite van op de cloud gebaseerde productiviteits- en samenwerkingstools aangeboden door Microsoft. Het integreert verschillende toepassingen en diensten, waaronder Office-apps (zoals Word, Excel en PowerPoint), communicatietools (zoals Outlook en Teams), en cloudopslag (zoals OneDrive en SharePoint). Microsoft 365 staat ook bekend om: dat lees je in de volledige blog ;)

Het samenbrengen van IT- en beveiligingsteams

Het samenbrengen van IT- en beveiligingsteams voor het opsporen en identificeren van cyberdreigingen

29 februari

In de digitale wereld van vandaag is de toenemende frequentie en verfijning van cyberdreigingen onze nieuwe realiteit. Naarmate onze afhankelijkheid van technologie groeit, neemt ook het potentieel toe voor verwoestende cyberaanvallen die bedrijven kunnen lamleggen, gevoelige gegevens kunnen compromitteren en onze onderling verbonden wereld kunnen verstoren. De tijd waarin een eenvoudige firewall aan de rand van het netwerk voldoende werd geacht, is al lang voorbij. Dreigingen hebben zich ontwikkeld, en zo ook de tools en eisen die cybersecurityteams nodig hebben om uw gegevens veilig te houden.

Als het gaat om cybersecurity, is ervoor zorgen dat u een schone en beveiligde back-up heeft uw laatste verdedigingslinie. Echter, om echte radicale veerkracht te bereiken, moeten back-up- en beveiligingsteams samenwerken om cyberdreigingen snel en efficiënt op te sporen en te identificeren.

wat is de 3-2-1 regel

Wat is de 3-2-1 regel?

8 februari

In het domein van gegevensbescherming en Veeam heeft de 3-2-1-regel lang gediend als een fundamentele richtlijn. Deze regel benadrukt het belang van het handhaven van meerdere kopieën van uw gegevens, maar naarmate de technologie evolueert, heeft het concept van gegevensredundantie nieuwe dimensies gekregen, met name met de introductie van op de cloud gebaseerde oplossingen. In dit artikel zullen we verkennen hoe u uw gegevensback-upstrategie ermee kunt verbeteren.

office 365 back-up

Veilige gegevens met Office 365 Backup

25 januari

In de snel evoluerende digitale wereld is het essentieel om niet alleen gebruik te maken van krachtige cloudservices zoals Microsoft 365, maar ook om proactieve maatregelen te nemen om uw bedrijfskritieke gegevens te beschermen. Hoewel Microsoft 365 een robuuste infrastructuur biedt, is het belangrijk te begrijpen dat het de verantwoordelijkheid van uw organisatie is om een uitgebreide back-up van uw gegevens te waarborgen. Hier komt Veeam Office 365 back-up in beeld.

> Kom in contact!

Laat je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op! 

> Contact

NextStep24
Overschieseweg 306
3112 NC Schiedam

Tel: +31 (0)10 3007890
E-mail: info@nextstep24.nl