office 365 back-up

Veilige gegevens met Office 365 Backup

25 januari

In de snel evoluerende digitale wereld is het essentieel om niet alleen gebruik te maken van krachtige cloudservices zoals Microsoft 365, maar ook om proactieve maatregelen te nemen om uw bedrijfskritieke gegevens te beschermen. Hoewel Microsoft 365 een robuuste infrastructuur biedt, is het belangrijk te begrijpen dat het de verantwoordelijkheid van uw organisatie is om een uitgebreide back-up van uw gegevens te waarborgen. Hier komt Veeam Office 365 back-up in beeld.

Waarom Veeam Backup Office 365?

Microsoft 365 mag dan wel de hosting verzorgen, maar volgens het Microsoft 365 Shared Responsibility Model zijn het uiteindelijk uw gegevens en dus uw verantwoordelijkheid om ze te beveiligen. Hier zijn enkele redenen waarom Veeam Backup de ideale keuze is voor het beschermen van uw Microsoft 365-gegevens:

Elimineer Risico's van Gegevensverlies:

Veeam Backup for Microsoft 365 biedt een solide bescherming tegen onopzettelijke verwijdering en beveiligingsrisico's, waardoor u de volledige controle over uw gegevens behoudt.

Flexibele Back-uplocaties:

Maak veilig back-ups naar elke gewenste locatie, zowel on-premises als in de cloud, inclusief bekende cloudobjectopslagservices zoals Amazon S3, Azure Blob, IBM Cloud, en S3-compatibele providers.

Krachtige Herstelmogelijkheden:

Met toonaangevende, flexibele herstelopties kunt u snel gegevens herstellen wanneer dat nodig is, met meer dan 50 herstelopties voor Microsoft 365.

Compliance en eDiscovery:

Voldoe aan compliancevereisten met snelle zoekfuncties en maak eDiscovery eenvoudig met krachtige zoekmogelijkheden in uw gehele Microsoft 365-gegevens.

Schaalbare Bescherming:

De schaalbaarheid van de Veeam-architectuur ondersteunt implementaties voor zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen.

Kenmerken van Veeam Backup for Microsoft 365

Brede Gegevensbescherming:

Maak back-ups van Exchange, SharePoint Online, OneDrive for Business en Teams met de laagst mogelijke RPO's in de branche, om de 5 minuten.

Specifieke Bescherming voor Teams:

Profiteer van specifiek ontwikkelde back-up via Microsoft Teams-API's voor volledige controle en bescherming van deze kritische gegevens.

Hybride Ondersteuning:

Streamline gegevensbeveiliging met ondersteuning voor hybride Microsoft 365- en on-premises Exchange- en SharePoint-omgevingen.

Beveiligingsfuncties:

Geniet van back-upkopieën met onveranderlijke, meervoudige verificatie en encryptie voor Office 365-gegevens in objectopslag.

Geavanceerde Monitoring en Rapportage:

Monitor resources, ontvang alerts en gebruik rapporten om te voldoen aan uw RPO's.

> Contact

Heb je vragen of wil je graag meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op via 010 - 3007890 of vul ons contactformulier in.

> Parkeren
Bezoekers kunnen het beste parkeren in de naastgelegen parkeergarage van de Euroscoop bioscoop. Vanaf daar is het 2 minuten lopen naar ons kantoor. De ingang van de parkeergarage is te vinden op het volgende adres: Noorderweg 20, Schiedam

> Stel een vraag

> Kom in contact!

Laat je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op! 

> Contact

NextStep24
Overschieseweg 306
3112 NC Schiedam

Tel: +31 (0)10 3007890
E-mail: info@nextstep24.nl