Veeam Software

> Over Ons

NextStep24 - Certified By VEEAM

> Welkom bij VeeamBackups.nl

Ontdek het initiatief van NextStep24, wij mogen ons met trots benoemen tot GOLD VALUE-ADDED RESELLER & GOLD CLOUD & SERVICE PROVIDER van Veeam Software. Ons doel is om organisaties te ondersteunen bij het veiligstellen van waardevolle informatie.

Nextstep24 en veeam

> De Uitdaging van Dataveiligheid

In een snel evoluerende digitale wereld staan organisaties voor uitdagingen op het gebied van dataveiligheid. Ransomware-aanvallen nemen toe, en het is essentieel om robuuste oplossingen en diensten te bieden om gegevens te beschermen. NextStep24 & Veeam Software staan voor je klaar!

NextStep24 partner Veeam

> Eenvoudige, Slimme en Compacte Oplossingen

NextStep24, gewaardeerde partner van Veeam Software, biedt betrouwbare oplossingen voor dataprotectie. Met Veeam's toonaangevende software helpen we je op weg naar een veilige IT-omgeving, waarbij we de hoogste standaard van beveiliging waarborgen.

NextStep24 betrouwbare IT partner

> Jouw Partner in Beveiliging

Jouw dataprotectie is erg belangrijk. Daarom staan wij klaar om je te begeleiden op weg naar een veilige IT-omgeving. Ontdek de kracht van Veeam Software en laat NextStep24 jouw partner zijn in het veiligstellen van jouw data. Samen stappen zetten om ervoor te zorgen dat jouw data beschermd is en dat je organisatie met vertrouwen de digitale toekomst tegemoet gaat. Dat is NextStep24

© NextStep24 B.V.

> Kom in contact!

Laat je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op! 

> Contact

NextStep24
Overschieseweg 306
3112 NC Schiedam

Tel: +31 (0)10 3007890
E-mail: info@nextstep24.nl