Veeam Software

> Veeam Cloud Connect?

Eenvoudige Integratie

> Eenvoudige Integratie en Beheer

Veeam Cloud Connect vereenvoudigt het beheer van je back-ups door naadloos te integreren met je bestaande Veeam-infrastructuur. Het intuïtieve dashboard biedt een overzicht van al je back-ups, waardoor je in staat bent om moeiteloos te navigeren en te beheren, ongeacht de complexiteit van je bedrijfsomgeving.

Veilige Gegevensoverdracht

> Veilige Gegevensoverdracht

Veiligheid is de kern van Veeam Cloud Connect. Wij begrijpen het belang van de bescherming van je gegevens, daarom worden je gegevens versleuteld tijdens elke fase van overdracht en opslag. Met onze geavanceerde beveiligingsprotocollen bieden wij een ondoordringbare barrière voor bedreigingen, zodat jouw bedrijfskritieke informatie veilig blijft, zelfs in de cloud.

Flexibele Opslagopties

> Flexibele Opslagopties

Bedrijven evolueren en groeien voortdurend, en Veeam Cloud Connect groeit met je mee. Onze flexibele opslagopties stellen je in staat om de capaciteit aan te passen aan de dynamiek van je bedrijf. Of je nu net begint of een gevestigde onderneming bent, je hebt altijd de juiste hoeveelheid opslagruimte tot je beschikking.

> Hoe Veeam Cloud Connect Werkt

Back-ups in de Cloud

Bewaar je back-ups veilig in de cloud, toegankelijk vanaf elke locatie en op elk moment.

Herstelopties op Maat

Kies uit een scala aan herstelopties, waardoor je snel en efficiënt gegevens kunt herstellen, minimaliseer downtime en houd je bedrijf altijd operationeel.

24/7 Ondersteuning
en Monitoring

Het ondersteuningsteam staat klaar om je te assisteren, 24/7. Daarnaast monitoren ze proactief je systeem, waardoor ze problemen identificeren voordat ze kritiek worden.

Ontdek de Toekomst van Gegevensbescherming

> Ontdek de Toekomst van Gegevensbescherming

Of je nu een doorgewinterde IT-professional bent die zoekt naar geavanceerde back-upoplossingen of een bedrijfseigenaar die de waarde van data begrijpt, Veeam Cloud Connect opent de deur naar gemoedsrust en succes.

> Contact

Wil je dieper ingaan op de mogelijkheden van Veeam Cloud Connect voor jouw bedrijf? Neem hieronder contact op en ontdek hoe deze oplossing jouw gegevens veiligstellen voor de toekomst.

> Kom in contact!

Laat je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op! 

> Contact

NextStep24
Overschieseweg 306
3112 NC Schiedam

Tel: +31 (0)10 3007890
E-mail: info@nextstep24.nl