Veeam Software

> Veeam Instant Recovery

Controle over Jouw Gegevens met Veeam Instant Recovery

> Direct Controle over Jouw Gegevens met Veeam Instant Recovery

In de snelle wereld van vandaag is downtime geen optie. Bedrijven worden geconfronteerd met constante druk om operationeel te blijven, zelfs in het gezicht van onverwachte gebeurtenissen zoals serveruitval, cyberaanvallen of menselijke fouten. Gelukkig biedt Veeam Instant Recovery een krachtige oplossing om downtime tot een minimum te beperken en jouw bedrijfskritieke systemen en gegevens onmiddellijk weer online te brengen.

Waarom Veeam Instant Recovery?

> Waarom Veeam Instant Recovery?

 • Ongeëvenaarde Snelheid:
  • Geen lange wachttijden meer bij het herstellen van gegevens. Met Veeam Instant Recovery ben je in staat om jouw systemen en gegevens binnen enkele minuten te herstellen, waardoor kostbare downtime wordt geminimaliseerd.
 • Minimale Onderbrekingen:
  • Jouw bedrijfsactiviteiten mogen niet worden verstoord door herstelprocessen. Met de naadloze integratie van Veeam Instant Recovery kunnen gegevens worden hersteld zonder dat gebruikers het merken, waardoor jouw bedrijf efficiënt kan blijven draaien.
 • Flexibele Opties:
  • Veeam Instant Recovery biedt een breed scala aan herstelmogelijkheden die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het herstellen van volledige virtuele machines (VM's), applicaties of individuele bestanden, met Veeam Instant Recovery behoud je de controle over jouw gegevens.
 • Betrouwbaarheid en Veiligheid:
  • Jouw gegevens zijn van cruciaal belang voor jouw bedrijf. Met Veeam Instant Recovery kun je erop vertrouwen dat jouw gegevens veilig en beschermd zijn tegen onverwachte gebeurtenissen zoals ransomware-aanvallen, hardwarestoringen of menselijke fouten.
Veeam haar Toewijding aan Jouw Succes

> Veeam haar Toewijding aan Jouw Succes

Bij Veeam begrijpen ze hoe belangrijk het is om jouw bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Daarom zijn ze toegewijd aan het leveren van geavanceerde oplossingen zoals Veeam Instant Recovery, die jou helpen om downtime te minimaliseren en jouw bedrijf te beschermen tegen de onverwachte. Het team van experts staat altijd klaar om je te ondersteunen bij elke stap van het proces, van implementatie tot optimalisatie.

> Voordelen van Veeam Instant Recovery

Minimale Downtime

Veeam Instant Recovery zorgt voor minimale downtime door gegevens en systemen direct online te brengen na een storing, uitval of datacorruptie. Hierdoor kunnen bedrijven onmiddellijk hun bedrijfskritieke processen hervatten, wat resulteert in minder onderbrekingen en het voorkomen van inkomstenverlies door downtime.

Snel Herstel

Met behulp van geavanceerde technologieën zoals image-based back-ups en caching, maakt Veeam Instant Recovery het mogelijk om gegevens en virtuele machines binnen enkele minuten te herstellen. Deze snelle hersteltijd stelt bedrijven in staat om snel te reageren op noodsituaties, waardoor de operationele efficiëntie wordt behouden, zelfs bij grote hoeveelheden data.

Verbeterde Bedrijfscontinuïteit

Door downtime te minimaliseren en snelle hersteltijden te bieden, draagt Veeam Instant Recovery bij aan een verbeterde bedrijfscontinuïteit. Bedrijven kunnen hun bedrijfsactiviteiten ononderbroken voortzetten, zelfs in het geval van onvoorziene gebeurtenissen zoals ransomware-aanvallen, menselijke fouten of hardwarestoringen. Dit verhoogt het vertrouwen van klanten, minimaliseert reputatierisico's en ondersteunt de algehele veerkracht van het bedrijf.

Kracht van Veeam Instant Recovery

> Ontdek Vandaag nog de Kracht van Veeam Instant Recovery

Laat downtime geen invloed hebben op jouw bedrijf. Ontdek vandaag nog hoe Veeam Instant Recovery jou kan helpen om snel weer operationeel te zijn en jouw bedrijf te beschermen tegen onvoorziene gebeurtenissen. Neem contact met ons op voor meer informatie over Veeam Instant Recovery! 

> Contact

Wil je dieper ingaan op de mogelijkheden van Veeam Cloud Connect voor jouw bedrijf? Neem hieronder contact op en ontdek hoe deze oplossing jouw gegevens veiligstellen voor de toekomst.

> Kom in contact!

Laat je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op! 

> Contact

NextStep24
Overschieseweg 306
3112 NC Schiedam

Tel: +31 (0)10 3007890
E-mail: info@nextstep24.nl